Špikovací nůž Shotoh.
Vhodný pro přípravu masa, ke krájení, loupání, špikování a také čištění ovoce a zeleniny.
Fascinující, estetickáčepelzvícevrstvéoceli satraktivnímdesignemDamašek.
Jedná se onože, které doplňujínáročnouprezentacijaponskýchjídel.
Série Miyabi 7000D jeideální pro přípravujakékoliv pokrmu, který vyžadujepřesnéřezání, a to nejenv japonskékuchyni.
Nůž z Japonska s velice tvrdým ocelovým jádrem (CMV60), které je ukryto pod 65 vrstvami oceli a damaškové designu.
Vysokýobsah uhlíkuumožňujetvrdosti cca.60Rockwella proto má výjimečně vysokou ostrost.
SymetrickénožesultraostrýmHonbazukebroušením.
CRYODUR®čepel je kalenáve speciálnímprocesu (včetněledovéhotvrdnutípři-196° C) proextrémnítvrdost.
Tradiční "D-rukojeť"umožňujeneúnavnoupráci u všechřezacíchtechnik.
Pevná asnadno udržovatelnáMicartarukojeťvjemnéstruktury dřeva, vyrobené zvícevrstev/směsipryskyřicev kombinaci snerezovouocelí.
Tyto nože rozhodně nemyjte v myčce nádobí.
- Shotoh Špikovací nůž 13 cm
Nejvýraznější přednost tradičních japonských nožů je v jejich neobyčejné ostrosti. Soulad designu, kvality a pohodlné rukojeti „D“, díky které je práce s těmito noži velice komfortní, je odlišné od jiných nožů.
Nože MIYABI se vyrábí ve městě Seki v Japonsku, a to je centrum průmyslu japonských nožů a mečů. Japonská zručnost a kvalita a přesnost Zwilling je mají za výsledek jedny z nejostřejších nožů na světě.