Špikovací nůž Shotoh.
Vhodný pro přípravu masa, ke krájení, loupání, špikování a také čištění ovoce a zeleniny,odstraňování jaderazdobeníovoce a zeleniny.
Čepel má jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 100 vrstev oceli, satraktivnímdesignemDamašek.
Tvrdost60Rockwella a proto má výjimečně vysokou ostrost.
Úhel břitu:9,5 až 12°na každé straně.
Symetrickéčepel ostřená tradiční technikou Honbazuke.
CRYODUR®čepel je kalenáve speciálnímprocesu (včetněledovéhotvrdnutípři-196° C) proextrémnítvrdost.
Tradiční "D-rukojeť"umožňujeneúnavnoupráci u všechřezacíchtechnik.
Rukojeť je z březového dřeva smozaikoua kovovoukoncovou krytkous logemMiyabi, zdůrazněnýčervenýpásek.
Tyto nože rozhodně nemyjte v myčce nádobí.
- Shotoh Špikovací nůž 13 cm
Nejvýraznější přednost tradičních japonských nožů je v jejich neobyčejné ostrosti. Soulad designu, kvality a pohodlné rukojeti „D“, díky které je práce s těmito noži velice komfortní, je odlišné od jiných nožů.
Nože MIYABI se vyrábí ve městě Seki v Japonsku, a to je centrum průmyslu japonských nožů a mečů. Japonská zručnost a kvalita a přesnost Zwilling je mají za výsledek jedny z nejostřejších nožů na světě.