Speciální nůž určený pro tenké řezy jemných ryb - Wüsthof Dreizack Solingen.
Modelová řada CLASSIC:
- Materiál: chrom-molybden-vanadiová ocel / kovaný nůž
- Vykován a vytvrzen z jednoho kusu oceli při teplotě 1800 °C / 58° Rockwella
- Celokovové jádro rukojeti
- Ochrana prstů
- Dlouhodobá extrémní ostrost díky technologii PEtec - WÜSTHOF Precision Edge.
- Kvalita - Made in Germany / Solingen
Rozměry:
- Délka čepele: 32 cm (flexibilní)
- Šířka čepele: 2,5 cm (s dutým okrajem / zabraňuje tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože)
- Celková délka: 44 cm
- Hmotnost: 123 g
Upozornění: Nože jsou záměrně tenké pro maximální řezný výkon. Při sekání přes kosti dojde k poškození jemné hrany.